Urdhëroni një kontratë vrasje | punësoni një vrasës në internet

Ju mund të porosisni një vrasje në faqen tonë të internetit. Renditja e një vrasje kontrate për para në bashkësinë kriminale Ruse është anonim, konfidencial dhe i sigurt. Kontaktet tona për kontakt tregohen në materialet fotografike dhe video që publikojmë në mënyrë që të kuptoni që ne me të vërtetë jemi një bashkësi kriminale: Organizata jonë e burrave të goditur […]

Читать далее →