Urdhëroni një kontratë vrasje | punësoni një vrasës në internet

Ju mund të porosisni një vrasje në faqen tonë të internetit. Renditja e një vrasje kontrate për para në bashkësinë kriminale Ruse është anonim, konfidencial dhe i sigurt.
Kontaktet tona për kontakt tregohen në materialet fotografike dhe video që publikojmë në mënyrë që të kuptoni që ne me të vërtetë jemi një bashkësi kriminale:

Organizata jonë e burrave të goditur punon në të gjithë botën pasi lidhet drejtpërdrejt me mafien ruse dhe shoqëron interesat kriminale të mafies ruse në të gjithë botën. Ne jemi të gatshëm të pranojmë urdhra për vrasje nga klientët e palëve të treta përmes Internetit dhe t’i ekzekutojmë ato. Aktivitetet e komunitetit tonë kriminal janë të lidhura ngushtë me vrasjet e rivalëve në mafien tonë, prandaj, në çdo qytet të madh në botë ka grupet tona likuiduese. Këta njerëz gjithmonë kanë kohë të mjaftueshme për të ekzekutuar urdhra të palëve të treta nga klientët e zakonshëm nga Interneti dhe ju mund ta përdorni këtë shërbim.
Ne e botojmë këtë kërkesë në gjuhën tuaj, megjithatë, komunikimi me ne duhet të jetë në anglisht ndërkombëtare. Nëse nuk flisni anglisht, ju mund të përdorni Google Translate për të na shkruar letra dhe për të përkthyer letrat tona në gjuhën tuaj amtare.
Gjithashtu, një plugin përkthyes është instaluar në faqen tonë të internetit, të cilën mund ta përdorni për të përkthyer tekstin në faqet në gjuhën tuaj amtare.
Mimet për shërbimet tona janë në dollarë amerikanë. Për të kuptuar këto çmime në monedhën e vendit tuaj, ju mund të përdorni çdo konvertues të monedhës në internet.
Mimet janë të standardizuara dhe janë për person. Vlen të merret në konsideratë që këto çmime janë relevante nëse flasim për një person të zakonshëm që nuk ka truproja, i cili nuk është deputet, politikan, biznesmen i madh apo person tjetër i njohur publikisht. Mimet për njerëzit e njohur publikisht do të jenë më të larta sesa për njerëzit e zakonshëm.

Për të na kontaktuar, ju mund të regjistroheni vetë me fjalëkalime anonime falas në shërbime:
1) Protonmail.com
2) Tutanota.com

Lista e shërbimeve tona standarde:

1) Vrasje e thjeshtë me thikë ose armë në bazë të parimit të “vrarë dhe ikur” = 20,000 dollarë

2) Vrasje me grabitje të simuluar të viktimave = 30,000 dollarë

3) Helmimi nga helmi primitiv (helmet primitive zbulohen me ekzaminim mjekësor) = 30,000 dollarë

4) Helmimi nga llojet unike të toksinave, helmimi i tillë nuk është i dyshimtë dhe duket si vdekje për arsye natyrore. = 100,000 dollarë

5) Rrëmbimi i një personi me vrasjen e mëvonshme dhe asgjësimin e kufomës pa gjurmë. Ne do ta humbim sakrificën tuaj në mënyrë që askush të mos e gjejë atë = 200,000 $

6) Organizimi i aksidenteve, shërbimi më i shtrenjtë. Mimi caktohet individualisht.

7) Metodat e mësipërme në lidhje me njerëzit e njohur publikisht janë shumë më të kushtueshme.

Para se të kontaktoni shërbimin tonë, duhet të kuptoni dhe pranoni kushtet tona të punës.
Ne punojmë në parapagimin 100% në Bitcoin. Kjo është një ide e famshme popullore dhe mjaft anonime e kriptocurrency për transaksione kriminale.
Metodat e tjera të pagesës nuk janë të pranueshme për ne.
Ne nuk punojmë përmes ndërmjetësve dhe nuk pranojmë pagesa prej 50/50.
Ne nuk takohemi me klientët tanë dhe nuk punojmë me pagesa dore. E gjithë komunikimi, diskutimi dhe pagesa zhvillohen praktikisht.
Nëse i kuptoni kushtet tona dhe i pranoni ato, atëherë na shkruani me email.
Ju lutemi shkruani menjëherë çështjen, na tregoni vendin dhe qytetin në të cilin do të ekzekutohet urdhri, specifikoni metodën e vrasjes që keni zgjedhur, si dhe detaje se kush është viktima juaj.
Mbani në mend se pasi të keni paguar porosinë, do t’ju duhet të na siguroni të gjitha informacionet e nevojshme në lidhje me vendndodhjen e viktimës, fotografitë e viktimës.
Pas pagesës, do t’ju ndahet një e-mail kontakti i veçantë për komunikim me ekzekutuesit e drejtpërdrejtë të porosisë tuaj.
Mesatarisht, ekzekutimi i një rendi standard zgjat nga tre ditë në dy javë.